DR. VÖRÖS ANNA SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ SZAKORVOS, TERMÉKENYSÉGI SPECIALISTA

Rólam

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam: 

Dr Vörös Anna szülész-nőgyógyász szakorvos, termékenységi specialista, két huncut kislány anyukája vagyok, akinek a szakmája és az élete szorosan egymásba fonódott:

A Debreceni Egyetem általános orvosi karán végeztem 2009-ben, majd szakmai tapasztalataimat a Honvéd Kórházban (ÁEK), később a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, valamint a Jahn Ferenc Kórházban szereztem. A G1 Intézet női nőgyógyászai közé 2012-ben választottak be. 2018-tól a budaörsi magánrendelés mellett a Reprosys Termékenységi Központ termékenységi specialistájaként dolgozom.

Mindeközben “lombikos” édesanyaként tesztelhettem, milyen érzés a másik oldalon lenni. A saját bőrömön tapasztalhattam meg a különféle kivizsgálások megpróbáltatásait, élhettem át a lombikos procedúrát, majd kipróbálhattam milyen várandósnak lenni – rögtön kettővel egyszerre:) Szülés után volt szerencsém két hétig élvezni az intenzív osztály vendégszeretetét, ahol súlyos preeclampsia miatt kollégáim küzdöttek az életemért, miközben a lányok a gyermekintenzív osztályon várták, hogy valaki végre a karjaiba vegye őket.

Bár munkám során mindig kifejezetten fontosnak tartom, hogy a betegek korszerű ellátása mellett olyan légkört teremtsek a rendelőben, ahol mindenki bátran megnyílhat; úgy gondolom, talán pont azért kaptam ezeket a kihívásokat, hogy még nagyobb megértéssel, empátiával és odafigyeléssel forduljak a pácienseim felé, mint valaha.

Életem úgy alakult, hogy most nem tudok személyesen pácienseket fogadni, azonban senkit sem szeretnék cserben hagyni, ezért lehetőséget teremtettem az online konzultációra, ahol témától függően 30-60 percben vagyok elérhető az Önök számára.

Copyright © 2020. Dr. Vörös Anna EV.