A Reprodukciós Szakértői Csoport/Szakmai Munkacsoport

Kik a szakértői csoport tagjai?

A munkacsoport tagjai egy szigorú kiválasztási folyamaton mentek keresztül, majd mindenkivel egyesével beszéltem át a szükséges tudnivalókat. Végeredményben a munkacsoport minden tagja ismeri az érvényben lévő szakmai irányelveket és gyakorlatot, és azon dolgozunk, hogy a megértés, empátia és információátadás terén egységesen és magas színvonalon tudjunk kommunikálni a páciensekkel. 

Folyamatos kapcsolatban állok a munkacsoport tagjaival, és rendszeresen tartunk névtelen esetmegbeszéléseket, hogy minden páciens kázusát részletesen megvitassuk. Szükség esetén az anyagokat rövid határidőn belül átnézem, hogy minél gyorsabban segíthessünk a pároknak a meddőségi problémáinak kezelésében.

Tehát, ha az eredeti terved szerint hozzám szerettél volna jönni ezután fordulj bátran a munkacsoport bármely tagjához: én láthatatlanul is, de ott vagyok a háttérben, és minden mozzanatot figyelek, követek.

Kik a szakértői csoport támogatói?

A szakmai munkacsoportunkat támogatja endokrinológus és andrológus, dietetikus, biológusok és embriológusok is. Így tudjuk biztosítani a legmagasabb szintű szakmai ellátást a hozzánk forduló pácienseknek.