drvorosanna-white-low-res

Dr. Vörös Anna

Szülész-nőgyógyász szakorvos, termékenységi specialista

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam:

Dr Vörös Anna szülész-nőgyógyász szakorvos, termékenységi specialista, két huncut kislány anyukája vagyok, akinek a szakmája és az élete szorosan egymásba fonódott:

A Debreceni Egyetem általános orvosi karán végeztem 2009-ben, majd szakmai tapasztalataimat a Honvéd Kórházban (ÁEK), később a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, valamint a Jahn Ferenc Kórházban szereztem. A G1 Intézet női nőgyógyászai közé 2012-ben választottak be. 2018-tól a budaörsi magánrendelés mellett a Reprosys Termékenységi Központ termékenységi specialistájaként dolgoztam.

Mindeközben “lombikos” édesanyaként tesztelhettem, milyen érzés a másik oldalon lenni. A saját bőrömön tapasztalhattam meg a különféle kivizsgálások megpróbáltatásait, élhettem át a lombikos procedúrát, majd kipróbálhattam milyen várandósnak lenni – rögtön kettővel egyszerre:) Szülés után volt szerencsém két hétig élvezni az intenzív osztály vendégszeretetét, ahol súlyos preeclampsia miatt kollégáim küzdöttek az életemért, miközben a lányok a gyermekintenzív osztályon várták, hogy valaki végre a karjaiba vegye őket.

Bár munkám során mindig kifejezetten fontosnak tartom, hogy a betegek korszerű ellátása mellett olyan légkört teremtsek a rendelőben, ahol mindenki bátran megnyílhat; úgy gondolom, talán pont azért kaptam ezeket a kihívásokat, hogy még nagyobb megértéssel, empátiával és odafigyeléssel forduljak a pácienseim felé, mint valaha.

Termékenységi konzultáció

A meddőségi vizsgálatok és kezelések azok, amikkel kapcsolatban minden pár reméli, hogy nem lesz rá szüksége. Sajnos azonban olykor előfordul, hogy hiába minden próbálkozás, spontán valahogy nem akar kopogtatni a gólya.

Ez a helyzet többszörösen nehéz, mert amellett, hogy lelkileg megviseli a párt, hogy nem akar jönni az annyira várt baba, ott van a félelem is, és ezernyi kérdés:

  • Vajon mi lehet a probléma?
  • Melyikünkkel van probléma?
  • Tudnak segíteni?
  • Mikor kell egyáltalán orvoshoz fordulni?
  • Milyen megoldások lehetségesek?
  • Meddig lehet elmenni?
  • És mi van, ha így sem sikerül?

Ha Ön is ebben a cipőben jár, akár még az út elején, vagy útközben elakadva, esetleg útelágazódáshoz érkezett, vívódik a különféle lehetőségek között, úgy érzi, nem kapott elég információt a túlzsúfolt rendeléseken, jelentkezzen online konzultációra, és találjuk meg együtt az Ön számára legjobb megoldást.

Leletek: amennyiben korábbi orvosi leletei rendelkezésre állnak, és a konzultáció előtt eljuttatja nekem, akkor én már az előtt át tudom nézni, hogy elkezdenénk a konzultációt, így több idő jut a személyes beszélgetésre.

Bejelentkezés konzultációra

Közösségi média